Verkoop

In de periode van oktober t/m juni bieden wij u onze amaryllissen aan op de diverse veilingen, via Klok en Connect. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole worden de amaryllissen gesorteerd op aantal knoppen, lengte en gewicht. Ons team van enthousiaste medewerkers met oog voor perfectie draagt dagelijks zorg voor het verpakken van de amaryllissen. Wij denken graag met u als klant mee en kunnen in overleg op de gewenste manier verpakken, in dozen, hoezen of op water. Met ons zeer brede assortiment met wel meer dan 20 soorten amaryllis kunnen wij van grootbloemig tot kleinbloemig en ook de bijzondere cybistertypes met hun speciale spinachtige vormen aabieden. Voor ieder wat wils!

Voor particuliere verkoop bent u van harte welkom in ons winkeltje aan de Lange Kruisweg 58a. Onze openingstijden van oktober t/m mei zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur. 

Op zaterdag van 9.00 - 15.00 uur. Wij bieden u veel soorten amaryllis, schitterende kleuren en vormen, in diverse lengtes beschikbaar.

Vanaf half juni t/m september hebben wij aangepaste openingstijden. Van maandag t/m zaterdag zijn wij geopend van 9.00-12.00 uur. 

Graag vragen wij u niet te bellen voor particuliere verkoop. Er is volop keuze uit diverse soorten en lengtes. U kunt langskomen om amaryllisbloemen zelf uit te zoeken. Graag tot ziens!

Verkoop, Logistiek en Promotie
Verkoop (geen particuliere verkoop)

Martijn van der Ende

Tel. 06 20407088

Email: martijn@ende-flowers.nl

Verkoop (daghandel van november t/m januari)

Sjoerd van der Ende

Tel. 06 30600683

 

Teeltmanagement, organisatie en algemene zaken

Gerard van der Ende

Tel. 06 50634020

Email: gerard@ende-flowers.nl

 

Administratie, Personeelszaken, Marketing Communicatie

Nancy van der Ende

Tel. 0613566480

Email: nancy@ende-flowers.nl 

Voor facturen: factuur@ende-flowers.nl